Vanboxtel-WMS

Solutions

Slimme automatisering van uw goederenstroom zorgt voor meer efficiency, een hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Vanboxtel Warehouse Management Systeem (WMS). Een unieke totaaloplossing: naast software en hosting leveren wij alle techniek die voor uw logistieke proces nodig is. Van warehouse-assets als handterminals en labelprinters tot de techniek voor het hele logistieke datapad.

Waarom het WMS van Vanboxtel?

  • Ruim dertig jaar aan logistieke kennis in één totaaloplossing
  • Totaaloplossing: het Vanboxtel-WMS inclusief warehouse-assets én mogelijkheden tot het beheer van het complete logistieke datapad
  • Mogelijkheid tot aansturing van meerdere diensten, zoals accijnsafhandeling, douaneregistratie en value added logistics (VAL)
  • Veel ervaring in mechanische aansturing
  • Snelle praktijkgerichte implementatie: we lopen mee op de werkvloer en kijken ter plaatse hoe het WMS het beste geïmplementeerd kan worden. Uw logistieke processen gaan ook tijdens de implementatie gewoon door
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

SaaS-cloudomgeving dedicated & secure

Gaat het om productie, B2B, B2C of e-fulfilment? Ons WMS stuurt de processen in het magazijn aan. Uw specifieke processen staan dan ook aan de basis van onze totaaloplossing. Hoe verlopen uw processen? Wat typeert uw organisatie? Iedere implementatie begint met het doorgronden van uw vraagstuk. Het resultaat is een doordacht systeem dat de werkvloer aanstuurt met volledige tracking & tracing van voorraden en realtime inzicht. Met ons SaaS-WMS (Software as a Service) heeft u alle systemen en het beheer van de technische componenten van A tot Z in de cloud.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Carglass®

100% traceerbaarheid en logica in opslag

Ruim 1,2 miljoen autoruiten levert Carglass® jaarlijks uit. Best een uitdaging, zeker als je de gigantische hoeveelheid soorten en maten kent. Voor elke auto gelden gemiddeld zeven optionele ruiten. Welke het moet zijn, dat weet de servicemonteur pas ter plekke. Van de zeven ruiten komen er dus zes retour, en dan te bedenken dat sommige auto’s wel 25 opties kennen! Hoe stal, pick, verpak en vervoer je efficiënt zo veel ruiten met verschillende krommingen en specificaties? En dat in vier magazijnen, met al die retourafhandelingen en kwaliteitscontroles. Tijd voor een geavanceerd systeem.

Meer over deze case Alle klantcases
Carglass®

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.