Vanboxtel-WMS

Solutions

Slimme automatisering van uw goederenstroom zorgt voor meer efficiency, een hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Vanboxtel Warehouse Management Systeem (WMS). Een unieke totaaloplossing: naast software en hosting leveren wij alle techniek die voor uw logistieke proces nodig is. Van warehouse-assets als handterminals en labelprinters tot de techniek voor het hele logistieke datapad.

Waarom het WMS van Vanboxtel?

  • Ruim dertig jaar aan logistieke kennis in één totaaloplossing
  • Totaaloplossing: het Vanboxtel-WMS inclusief warehouse-assets én mogelijkheden tot het beheer van het complete logistieke datapad
  • Mogelijkheid tot aansturing van meerdere diensten, zoals accijnsafhandeling, douaneregistratie en value added logistics (VAL)
  • Veel ervaring in mechanische aansturing
  • Snelle praktijkgerichte implementatie: we lopen mee op de werkvloer en kijken ter plaatse hoe het WMS het beste geïmplementeerd kan worden. Uw logistieke processen gaan ook tijdens de implementatie gewoon door
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

SaaS-cloudomgeving dedicated & secure

Gaat het om productie, B2B, B2C of e-fulfilment? Ons WMS stuurt de processen in het magazijn aan. Uw specifieke processen staan dan ook aan de basis van onze totaaloplossing. Hoe verlopen uw processen? Wat typeert uw organisatie? Iedere implementatie begint met het doorgronden van uw vraagstuk. Het resultaat is een doordacht systeem dat de werkvloer aanstuurt met volledige tracking & tracing van voorraden en realtime inzicht. Met ons SaaS-WMS (Software as a Service) heeft u alle systemen en het beheer van de technische componenten van A tot Z in de cloud.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Cargo Service Europe (CSE)

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 pallets in opslag. En de ambities voor de nabije toekomst (85.000 pallets) liegen er niet om. Met het warehousemanagementsysteem en hardware van Vanboxtel is CSE vandaag én morgen bij de tijd.

Meer over deze case Alle klantcases
Cargo Service Europe (CSE)

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.