WMS

Een slimme automatisering van de goederenstroom in uw magazijn zorgt niet alleen voor meer efficiency, maar ook voor hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel. Een unieke softwareoplossing waarin een schat aan logistieke kennis en ervaring opgesloten zit.

Waarom het WMS van Vanboxtel?

  • Bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing
  • Productiviteitsverhoging, kwaliteitsverbetering, minder administratieve handelingen
  • Een praktijkgerichte oplossing: activiteiten op de vloer gaan altijd door
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • Praktijkgerichte implementatie: we lopen mee op de werkvloer, kijken ter plaatse wat wel en niet werkt, en voeren aanpassingen direct door
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Slimme sturing, maximaal inzicht

Hoe verlopen uw processen? Wat typeert uw organisatie? Iedere oplossing begint met het doorgronden van het vraagstuk. Vanboxtel stelt uw uitdaging centraal, hanteert de praktijk als vertrekpunt en werkt toe naar optimale efficiency. Het resultaat is een doordacht systeem dat mens en machine aanstuurt, met volledige tracking & tracing, automatische correctie van voorraden en realtime inzicht in de voortgang en overige relevante data. Dankzij uitgebreide managementinformatie is continue optimalisatie van de goederenstroom binnen handbereik.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Malanico Retail

Nieuwe inrichting van techniek, software en hardware

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan 6.000 verschillende artikelen is Malanico de grootste distributiepartner voor Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops. Het bedrijf schakelde Vanboxtel in voor een volledig nieuwe inrichting van techniek, software en hardware.

Meer over deze case Alle klantcases
Malanico Retail

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Startende software-engineer

40 uur per week

Hoe stemmen we ons Warehouse Management Systeem zo goed mogelijk af op de processen en de wensen van de klant? Als software-engineer verzorg jij alle klantspecifieke softwareaanpassingen en -optimalisaties. Wil jij leren programmeren? Hou je van werk met variatie, uitdaging én zichtbaar resultaat? En ben jij iemand die zich voor …

Solliciteer direct

Medewerker servicedesk

40 uur per week

Het middelpunt van onze organisatie. Zo kunnen we jouw functie gerust noemen. Want op de servicedesk van Vanboxtel zorg jij elke dag opnieuw voor heldere en werkbare planningen, coördineer je de werkzaamheden van onze mensen en handel je meldingen van klanten af. En als degene die de telefoon aanneemt, ben …

Solliciteer direct

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.