Ontdek onze stageplekken

Kom jij bij ons stagelopen?

Ben je op zoek naar een MBO of HBO stageplek? Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?Neem contact met ons op
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Ons verhaal

Stagelopen bij Vanboxtel: dit zijn de voordelen!

• Je draait als een volwaardige collega mee in het team. En iedereen staat klaar om je te helpen.

• Je wordt goed begeleid door je vaste stagebegeleider.

• Je gaat met collega’s mee naar klanten door het hele land.

• Je krijgt van dichtbij mee hoe het eraan toe gaat in grote magazijnen.

• Je mag volop experimenteren in onze praktijkproeftuin.

• Je hoort er tijdens onze uitjes en personeelsactiviteiten helemaal bij.

• Wij bieden mogelijkheden tot het lopen van MBO & HBO stages.

• Last but not least: Heb je het naar je zin en doe je het goed? Grote kans dat we een baan voor je hebben!

MBO-stage

Je bent geïnteresseerd in techniek en wilt je daarin breed ontwikkelen. Dan zit je met een stage bij Vanboxtel goed op je plek.

Van software programmeren tot het aanleggen van een draadloos netwerk in een magazijn. En van storingen oplossen tot applicaties ontwikkelen. Als mbo-stagiair bij Vanboxtel mag je op diverse afdelingen een kijkje nemen. Want dat is het leuke: je wordt bij zoveel mogelijk werkzaamheden betrokken. Zo doe je superveel ervaring op én ontdek je waar je interesses en talenten liggen.

HBO-stage

Heb je een passie voor techniek en wil je je horizon verbreden? Dan biedt een stage bij Vanboxtel de ideale kans.

Van het ontwerpen van software tot het implementeren van geavanceerde technologieën in een bedrijfsomgeving, of het oplossen van complexe vraagstukken tot het ontwikkelen van innovatieve applicaties. Als hbo-stagiair bij Vanboxtel krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen. Het boeiende hieraan is dat je betrokken wordt bij uiteenlopende taken, waardoor je waardevolle ervaring opdoet en in een echte werkomgeving kunt ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen.

Interviews met onze stagiaires

Als ik mijn familie en vrienden over Vanboxtel vertel, dan benadruk ik vooral de fijne sfeer en de mensen. Wat ik heel erg waardeerde was dat je altijd alles kan vragen, er aandacht voor je is, en je altijd problemen aan kunt kaarten. - Tino, MBO stagiair Software Developer

Vanaf de eerste dag dat ik stageliep bij Vanboxtel voelde ik me écht onderdeel van het team. Dat wil zeggen dat je bij bijvoorbeeld de lunch meteen uitgenodigd wordt om bij collega’s aan tafel te komen zitten en collega’s ook benieuwd zijn naar je interesses. Je bent dus géén nummertje of ‘de stagiaire’. Je bent echt een gewaardeerde collega in een open team met korte lijnen. - Elina van Dijk, derdejaars HBO stagiaire Toegepaste Wiskunde

Ik vond het zelfs zo’n leuke stage, dat ik besloten heb om bij Vanboxtel te blijven werken toen ik dit aanbod kreeg! - Elena de Keizer, laatstejaars HBO stagiaire Toegepaste Wiskunde

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Vanboxtel brengt én houdt mensen en goederen in beweging. Dat maakt echte impact. Om dit te bereiken, werken wij graag samen, met het oog op de lange termijn. Want continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel; zowel in onze oplossingen als in onze samenwerkingen.

Wat onze medewerkers zeggen

Onze klantcases

Werk mee aan diverse mooie projecten

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Werk mee aan innovatieve projecten die écht impact hebben! Wil jij dit ook?

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.