Wat bieden wij

Bij Vanboxtel vind je een inspirerende, innovatieve en leerzame werkomgeving, waarin persoonlijke groei voorop staat. En waar je je blijvend kunt ontwikkelen. Niet voor niets hebben we veel collega’s die hier al jarenlang werken.

Prima arbeidsvoorwaarden

Er wordt hard gewerkt bij Vanboxtel. En daar staat wat tegenover. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De sfeer is goed, we hebben een gezellige bedrijfskantine met dagverse producten en er is een goede winstdelingsregeling. Successen behalen we hier tenslotte als team.

Persoonlijk en flexibel

Vanboxtel is betrokken bij de persoon achter de medewerker. Je begint hier altijd met een interne opleiding en een halfjaarcontract. Klikt het van beide kanten? Dan volgt in de regel een vast contract. Daarna kun je snel groeien, of juist wat langzamer als dat beter past.

Niet alleen voor mannen

Automatisering en techniek alleen voor mannen? Bij Vanboxtel zeker niet! Je ontmoet bij ons ook vrouwen, die hier met veel plezier en enthousiasme werken. We nodigen daarom juist ook vrouwen uit om te reageren op onze vacatures.

Geen files

We zijn vooral op zoek naar collega’s uit de (wijde) omgeving van Boekel. Files hebben we hier nauwelijks. Vanboxtel is daardoor uitstekend bereikbaar.

Afwisseling

Door onze organisatie in klantteams heb je te maken met alle aspecten van onze dienstverlening. Dus zowel met de techniek als met commercie en service. Dat maakt werken bij Vanboxtel enorm afwisselend.

Activiteiten en bijeenkomsten

Het persoonlijke karakter van ons bedrijf zie je ook terug in onze personeelsactiviteiten. We komen regelmatig samen; de ene keer voor een gezellig uitje, dan weer voor een serieuze themabijeenkomst. Zo ontwikkelen we ons inhoudelijk én in teamverband. Zodat we iedere dag weer een goede teamprestatie kunnen neerzetten voor onze klanten.

Het contact met mijn collega's is zeer goed, het voelt bijna als familie

Jorrit - Implementatie Engineer

Zie je jezelf hier al tussen staan?


“Werkt een functionaliteit zoals de bedoeling is? Dan is dat mooi om te zien”

“Het blijft mooi om ons werk in de praktijk te zien. Dus als een functionaliteit die ik heb geprogrammeerd, ook echt werkt zoals het is bedacht. Elke klant is uniek, we spitsen onze soft- en hardware daar dan ook elke keer op toe. Stel je een mechanisch magazijn voor met drieduizend pallets erin. In het systeem ligt tot in detail vast waar elke pallet staat. En elke pallet kan met een druk op de knop volautomatisch worden verplaatst en op de vrachtwagen worden geladen. Ja, dat is gewoon mooi als dat werkt. Ik werk al meer dan 12,5 jaar bij Vanboxtel, maar er blijven altijd nieuwe technieken om te ontdekken. Daar krijg je alle ruimte voor. Zo kun je steeds beter worden in wat je doet.”

Wouter van der Bom - Software-engineer