Fulltime

IT-engineer

Als IT-Engineer bij Vanboxtel los je technische vraagstukken op en implementeert deze bij de klant. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze Vacature!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Technische bedrade en draadloze infrastructuren, firewalls, cloudoplossingen en assets als barcodescanners, touchpanels en printers; het is nog maar een greep uit de technieken waar jij als IT-engineer bij Vanboxtel in Boekel mee werkt. Hou je van afwisseling? Mooi. Want je lost niet alleen technische vraagstukken op, je test en implementeert de oplossingen ook zelf. Zo kom je bij uiteenlopende klanten over de vloer.

Zo begin je

Je start altijd met een interne opleiding om onze ontwikkelomgeving en technieken, het bedrijf en je collega’s te leren kennen. Zo ziet het traineeship eruit.

Dit ga je doen

Jouw werk draait om het uitrollen en beheren van individuele technische componenten tot en met complete infrastructuren. Zo richt je je samen met je collega-techneuten op alle technieken die het Vanboxtel-WMS en onze klanten in een stroomversnelling brengen. Aan welke projecten je werkt? Denk bijvoorbeeld het opzetten van een compleet nieuwe (draadloze) infrastructuur. De configuratie, levering en het beheer van onze warehouse-assets zoals mobiele terminals voor (voice-)picking. En de technische integratie van mechanica en robots voor de logistiek.

Voor elk vraagstuk kom je met de juiste oplossing die je, alleen of met collega’s, implementeert bij onze klanten. Natuurlijk krijg je ruim de tijd om alle technieken – van virtualisatie tot en met mobile device management – goed in de vingers te krijgen. Vanboxtel maakt waar mogelijk gebruik van open technieken en Linux, dus aan uitdaging en mogelijkheden geen gebrek. Wil je dieper in de techniek duiken? Of wil je je technische knowhow combineren met commerciële taken, een aansturende rol of de verantwoordelijkheid voor eigen klanten? Dat is het mooie van Vanboxtel: op basis van jouw ambities stippelen we samen je groeipad uit.Extra mooi aan jouw baan

 • Je leert in korte tijd heel veel. Voor onze logistieke dataketen beheersen we verschillende technieken en we hosten alles – van hardware tot applicaties – in eigen beheer via het cloudplatform.
 • Van distributiebedrijven en foodproducenten tot online retailers en groothandels. Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van uiteenlopende bedrijven.
 • Je bent niet slechts bij een onderdeel maar van a tot z bij projecten betrokken. Je hebt dus ook veel contact met onze softwareontwikkelaars en implementatie-engineers én met externe partijen.
 • Je krijgt de ruimte om met ideeën te komen en mede richting te bepalen in een project.

Dit krijg je van ons

 • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv.
 • Een goed salaris. Heb je nog geen kennis en ervaring? Dan is je startsalaris € 2.500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Heb je al ervaring en een relevant diploma? Dan bieden we je een marktconform salaris dat we in overleg bepalen.
 • Na zeven maanden een vast contract en – dankzij het traineeship – een baan die helemaal bij je past.
 • Een mooie winstdelingsregeling; we vinden het belangrijk om successen samen te vieren.
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime-dienstverband.
 • Een goede werk-privébalans.
 • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Volop aandacht voor jouw vitaliteit. Zo bieden we je een preventief medisch onderzoek aan en allerlei mogelijkheden om samen te sporten. Ook geniet je elke dag van verse producten in onze gezellige kantine.
 • Veel activiteiten met collega’s, waaronder maandelijks een borrel of inspirerend kennisevent met een hapje en een drankje. Herken je jezelf hierin?

Alles wat met techniek te maken heeft, maakt jou enthousiast. En of je er nu al ervaring mee hebt of niet, je krijgt er energie van om je hierin (verder) te ontwikkelen. Ook voel je je thuis in een informele werksfeer. Verder heb je:

 • Havo-, vwo-, mbo-, hbo- of wo-niveau

 • Interesse in techniek in de breedste zin van het woord.


Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?