Retailers

Pie

Wat we vandaag online bestellen, moet morgen in huis zijn en liefst nog eerder. Het succes van webshops valt of staat met de snelheid van levering. En ook in de fysieke winkel draait alles om adequate logistiek, efficiënt voorraadbeheer en korte levertijden. Ons Warehouse Management Systeem (WMS) helpt u als retailer om succesvol te zijn in de steeds snellere wereld van de consument.

Koppeling met uw ERP-pakket

Het koppelen van systemen is een van onze specialismen. Via Electronic Data Interchange zorgen we voor goede communicatie tussen uw ERP-pakket en het WMS. Zo worden binnenkomende orders automatisch vertaald naar gerichte instructies op de werkvloer. Daarbij zetten we voor ieder type order de juiste pickingmethodes in. Zodat u zowel filiaal- als webshopordes slim combineert en zo efficiënt mogelijk afhandelt.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing
  • Feilloze communicatie met uw ERP-pakket
  • Enorme besparing op administratieve kosten
  • Foutreductie tot 100%
  • Een praktijkgerichte oplossing: activiteiten op de vloer gaan altijd door
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk
Klantcase: Malanico Retail

Inrichting van techniek, software en hardware

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan 6.000 verschillende artikelen is Malanico de grootste distributiepartner voor Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops. Het bedrijf schakelde Vanboxtel in voor de techniek, software en hardware.

Meer over deze case Alle klantcases
Malanico Retail

Support/service

Support/service

Logistieke processen draaien dag en nacht. Daarom is ook Vanboxtel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor …

Lees meer

Mechanisatie

Mechanisatie

Logistieke processen draaien om efficiency. In veel magazijnen zijn mechanische elementen zoals rollenbanen, liften en mobiele stellingen onmisbaar. Vanboxtel heeft …

Lees meer

Voice

Voice

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim …

Lees meer
Bekijk alle oplossingen

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op