Koel en Vries

Pie

Gekoelde en bevroren goederen vragen een zorgvuldige behandeling. Ons Warehouse Management Systeem (WMS) geeft u grip op het complete proces van ontvangst tot en met aflevering. Van juiste registratie, kwaliteitscontroles en tracking & tracing, tot gerichte sturing van mensen en machines op de werkvloer. Zodat producten voortdurend onder exact de juiste condities worden vervoerd, bewaard en opgeslagen.

Voice-oplossingen en meer

Werkt u al met spraakgestuurde orderpicking? Zeker in koel- en vriescabines en op andere plekken waar medewerkers handschoenen dragen, zijn voice-oplossingen ideaal. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor advies over de inrichting van uw magazijn of logistiek? Wat is de beste plek voor snellopers? Hoe optimaliseert u de routing? Bij Vanboxtel profiteert u van bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring.

Draadloze infrastructuur

Ook de zorg voor uw draadloze infrastructuur kunt u aan ons overlaten. Dat begint met een doordachte positionering van de verschillende access points, uiteraard in klimaatkasten. Daarbij kunt u vertrouwen op een naadloze overgang tussen zones.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing
  • Een sturend WMS: duidelijke instructies op de werkvloer
  • Flexibiliteit: sturing volledig af te stemmen op productsoort
  • Productiviteitsverhoging en kwaliteitsverbetering
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

EDI

EDI

Uw zakenpartner is goed geautomatiseerd, net zoals u. Dan is het toch vreemd dat er bijvoorbeeld na plaatsing van een …

Lees meer

Voice

Voice

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim …

Lees meer

Warehouse-assets

Warehouse-assets

Van hand- en voiceterminals tot labelprinters en touchpanels: de warehouse-assets die u voor uw logistieke proces nodig heeft, zijn een …

Lees meer
Bekijk alle oplossingen

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op